top of page

DIENSTVERLENING

Succesvol opereren in de onroerend goed markt vereist intensieve kennis en ervaring, pragmatisch ondernemerschap, financiële slagkracht, een gezonde dosis lef en analytisch vermogen. ELSI Real Estate Partners slaagt er als een betrouwbare partner in om aan haar relaties de juiste toegevoegde te bieden.

Brainstorming
Contact
Business Meeting
Contact
Business Meeting
Contact

PROJECTONTWIKKELING

Professioneel procesmanagement

De ontwikkeling van onroerend goed projecten, en zeker die van enige omvang en complexiteit, vergt intensieve inspanning en ervaring. Door uitgebreide regelgeving én door de actuele publieke en politieke weerstand, wordt het ontwikkelaars niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Ieder project kent risico's, waardoor winst en verlies in sommige situaties dicht bij elkaar liggen.

ELSI Real Estate Partners heeft een uitgebreid track record in de begeleiding van succesvolle projecten.

BELEGGINGSMARKT
particulier & institutioneel

Aankoop- en verkoopmanagement

Onroerend goed investeringen vormen voor veel particuliere en institutionele spelers een belangrijke pijler in hun beleggings-portefeuilles.

De beleggingsmarkt kent voor ELSI Real Estate Partners weinig geheimen. Een uitgebreid en gewaardeerd netwerk van (inter)nationale spelers onderhoudt dagelijks contact om aan- en verkoopkansen te delen. Door onze positie als betrouwbaar boutique office worden wij vaak in vroegtijdig stadium geïnformeerd over voorgenomen aan- of verkoop ambities. Transacties vinden veelal in een vertrouwelijke setting plaats en worden veelal niet publiekelijk gecommuniceerd. In voorkomende situaties biedt dit aan vermogende particulieren of instituten de discretie waar zij prijs op stellen.

AANHUUR & AANKOOP
voor ondernemers

Procesmanagement

Voor veel ondernemers en ondernemingen is verhuizing naar een ander, nieuw, groter of kleiner pand geen dagelijkse kost. In iedere situatie vergt het veel energie, terwijl de onderneming doordraait. De onroerend goed markt is veelal onbekend terrein.

Deze ondernemers hebben aan ELSI Real Estate Partners een betrouwbare partner om het proces te doorlopen. Het begint veelal met strategische besluitvorming op onderwerpen als locatie, huur of eigendom, gewenste lay-out en kenmerken van het toekomstige pand en de selectie van partijen met wie men wil samenwerken. 

Begeleiding vindt indien gewenst plaats tot en met de oplevering en ingebruikname, maar kan ook op delen van het proces worden uitgevoerd. Daar waar nodig werkt ELSI Real Estate Partners tijdens het proces samen met specialisten in hun vakgebied, ten faveure van het beste resultaat voor onze relatie.

bottom of page